NEW HORIZON #4894, 22.07.2012 - 22h00


Aankoopmogelijkheden NEW HORIZONS

Het vrije uitzicht op de horizon maakt ruimte. Ruimte in je hoofd en gedachten. Voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe idee├źn, of gewoon Ruimte voor Ruimte. Wie huis, kantoor of ontvangstruimte met een NEW HORIZON verrijkt, schenkt zichzelf en bezoekers daarmee een frisse blik op een vertrouwd vergezicht.

NEW HORIZONS worden op verzoek vervaardigd als kunstwerk. Van ieder beeld zijn 4 afdrukken beschikbaar, waarvan 1 op het formaat 133x200cm en 3 in maten 90x135 en kleiner.

NEW HORIZONS zijn alleen leverbaar als vakafdrukken (niet op canvas of als posters), bevestigd op het duurzame en strakke materiaal alu-dibond. Ter bescherming zijn zij voorzien van een satijncoating, die niet reflecteert. Aan de achterzijde zijn de werken voorzien van een ophangprofiel.

De keuze aan beelden is enorm: de verzameling bestaat uit 8.785 beelden, al zijn sommige daarvan inmiddels verkocht en dus niet per se in alle maten nog leverbaar. Je kunt zelf een duik nemen in het beeldarchief (en bijvoorbeeld een voor persoonlijk belangrijk moment terugzoeken), maar ook persoonlijk contact opnemen als je prijs stelt op assistentie bij je keuze.

Beelden uit NEW HORIZONS zijn ook te koop als kunstwerk-in-boekvorm, als ansichtkaartenset of als kalender2019.

Bekijk alle 8.785 NEW HORIZONSIn het echt

Wil je graag een NEW HORIZON in het echt zien: er hangt er een in de Bookstore op het Noordeinde 39 in Den Haag, waar ze ook nog eens heerlijke koffie schenken.

Wil je meer zien, bezoek dan een van de tentoonstellingen van NEW HORIZONS. Ik kondig activiteiten steeds als eerste aan in de nieuwsbrief Mee op Avontuur. Ook hier op de website kun je steeds zien wanneer een volgende tentoonstelling, lezing of ander moois aanstaande is.

Bekijk de agendaBekijk eerder verkochte horizons

Hieronder kun je horizons bekijken die inmiddels op groot formaat zijn vervaardigd. Klik erop om ze schermbreed te zien. Per foto is ook vermeld waar het werk op dit moment geïnstalleerd is.

Neem voor de beschikbaarheid van kleinere werken graag persoonlijk contact op!