Tentoonstelling NEW HORIZONS bij Panorama Mesdag, 09.11.2014 - 08.03.2015


De eerste tentoonstelling van NEW HORIZONS vond plaats bij de voormalige galerie Broft/van der Horst aan het Haagse Noordeinde. Dat gebeurde in een week in oktober 2012, toen er nog ieder uur nieuwe horizons aan de serie werden toegevoegd. De tentoonstelling vormde de inspiratie voor de publicatie van NEW HORIZONS als kunstwerk-in-boekvorm.

In 2013 was NEW HORIZONS te zien als tentoonstelling bij Stichting Beeldende Kunst, eerst in Amsterdam en daarna in Dordrecht. In 2014 en 2015 volgde een grote tentoonstelling bij Panorama Mesdag. Op Google Maps kun je die tentoonstelling nog altijd bezoeken.

Bezoek expositie van NEW HORIZONS bij Panorama Mesdag

Horizons zien
Individuele horizons kun je op dit moment bekijken in The Hague Bookstore en Kunstzaal de Bron in Den Haag, en in de huiskamer van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Verspreid over Nederland kun je werken uit NEW HORIZONS op uitnodiging ook bezoeken bij particuliere eigenaars.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van toekomstige exposities van NEW HORIZONS, schrijf je dan graag in voor de nieuwsbrief Mee op Avontuur.

Mee op AvontuurNEW HORIZONS op TV

In januari 2015 besteedde TV-programma Landinwaarts aandacht aan de tentoonstelling van NEW HORIZONS bij Panorama Mesdag. Je kunt hun reportage onderstaand bekijken: